Üdvözöllek utazási blogomon, kedves vándor!

Botondnak hívnak és a csavargás a hobbim, amit 2005-ben kezdtem el komolyabban űzni. Azóta bejártam Európát, illetve sikerült eljutnom Délkelet-Ázsia legtöbb országába is.

Kolozsvárott születtem és ott is nőttem fel, de jelenleg Budapesten élek. Próbálom úgy alakítani életemet, hogy lehetőleg évi két hónapot utazással tölthessek. Általában ez több rövidebb út formájában valósul meg, de sokszor hosszú hétvégék is lehetőséget adnak egy kisebb kiruccanásra. Többnyire saját magam szervezem útjaimat és egyedül, vagy kisebb csoporttal szeretek utazni.

Utazásaim valóságos felfedezőutak, amelyek során próbálok minél több látványosságot és UNESCO világörökségi helyszínt felkeresni és megismerni, élményeket szerezni mind városlátogatások, mind túrázások, kirándulások alkalmával. Hobbi szinten fotózom és utazásaim során szeretem megörökíteni az érdekesebbnél érdekesebb tájakat, illetve a különböző világörökség helyszíneket.

Blogbejegyzéseimben legutóbbi kirándulásaimat és utazásaimat próbálom leírni oly módon, hogy leírásaim alapján egyszerű legyen összeállítani egy hasonló útvonalat. Személyes élményeim mellett megpróbálok számos információt is nyújtani a felkeresett helyekről, ezért a cikkek segítséget nyújthatnak azoknak is, akik nem szeretnének túl sok időt tölteni az útvonal megtervezésével. Ahogy időm engedi, megpróbálom közzétenni korábbi útjaimon követett útvonalat, illetve az út során szerzett tapasztalataimat is.